Nyårsoutfiten!

Hej mina vänner!

Idag kan man verkligen säga att herr stressfaktor har varit på besök och stressat sönder min vardag. Fast tur nog så hann jag med allt jag ville hinna med och allt löste sig fantastiskt bra.

Har bland annat hittat min NYÅRSOUTFIT! Det är inte det vanliga med klänning och så men ni lär nog tycka om det (hoppas jag) när jag lägger ut en bild på hela looken imorgon, vilket kommer vara det första jag gör. Hihi.

Sen så har jag färgat mitt hår. :) Nu har jag officiellt chokladbrunt hår, precis som jag ville ha det! Innan var mitt hår rätt blekt av senaste sommarsolen, det var aningen ljusbrunt med lite slingor i sig - så jag är supernöjd! Alldeles glansigt och underbart - nu ser man verkligen fram emot nyårsfesten som för min del kommer att ta plats på Brännö med min Magda och massa annat härligt folk!

Menmen, nu är det dags för mig att nana! Så jag inte vaknar 13:30.. igen. Hehe. Pusspåer!


02:27

God kväll (ironiskt) gott folk! Nu sitter jag och filosofierar på mitt rum för mig själv, pigg som vanligt. På nätterna tycks jag inte kunna känna av om jag är trött eller inte. - Weird.. Anyway, jag kom å tänka på att jag önskar mig något i födelsedagspresent, även fast det är 6 månader och 2 dagar kvar så har jag inte så mkt annat att nämna så varför inte! Haha. Jag önskar mig.. Daradada! En DIGITALKAMERA!!! En sjuhelskotta bra sådan dessutom! Jag vill kunna sätta in jättefina bilder med bra kvalité när jag berättar för er om min vardag och mitt liv generellt. Annars blir det ju så tråkigt.. Det hade jag också tyckt i eran sits.. Så, en digitalkamera ska jag ha! Sen så blir det en present i sig att man fyller 18 - den åldern medför en hel del mer frihet och eget ansvar. Känns la helt okej det! :) Hehe.

Sen så ville jag bara uppdatera er om att imorgon så ska jag färga mitt hår i en superfin chokladbrun färg! Jag hoppas ni kommer att tycka om den hårfärgen mer än den jag har nu när jag sätter upp före och efter-bilderna imorgon. Yippie! Nej men nu får jag ta och skärpa mig och krypa i kojs! Hihi. Godnatt och sovsött allihopa. Pusspåer!

Yes.

Hej! Ska strax göra mig i ordning och sen gå ut på stan och utforska mellandagsrean på egen hand. Jag är pank på mobilen just nu så kan inte höra av mig till någon, vilket suger för två kompisar har precis ringt mig och jag missade samtalen för att jag låg och sov och sen för att jag lämnade mobilen obevakad i två minuter!! Sånt händer bara mig, hela tiden, nonstop. I hate it! Sen kanske jag ska träna, men får se om jag orkar det. Jag vet inte vart min motivation tagit vägen. Inte tränat på en vecka. Men det är ju delvis pga julafton, juldagen och annandag jul, inte för att det är en ursäkt att sluta träna. Jag har tappat suget för att det var en vecka sen jag tränade senast så jag får helt enkelt tvinga iväg mig själv å träna. :) Hehe. Men jaja, den andre januari bär det av till Idre i en vecka och det ska bli superskoj! Hoppas jag inte glömt bort alla mina kunskaper när det kommer till skidåkning bara.. Det var ju ett decennie sen senast. Haha. Funderar även på att färga håret innan nyår. Nått i Leighton Meester-stilen eller Ashley Tisdale-varianten med lite mer slingor och sånt. Fint med mörkare hår under vintern tycker jag. Får se hur jag gör med det. VAD TYCKER NI? Pusspåer!

Bara så ni vet.

Nu har man precis vaknat, sov jätteskönt i soffan med enbart en kudde och en sovsäck till täcke - konstigt nog. Vanligtvis behöver jag minst 3 kuddar för att jag ska kunna sova gott, men jag har tydligen lärt mig somna i svårare förhållanden på sista tiden. Hehe. Somnade inte förrän klockan tre för jag satt uppe och tittade på "Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood". Så himla söt film!

Fyfan, förresten! Igår skulle jag och Hea, när vi var ensamma, gå och handla. Hela vägen till affären var seriöst en enda stor isbana! Trodde jag skulle dö!!! Man kunde liksom inte hindra sig från att glida. Skitläskigt. Sen ovanpå det så regnade det dessutom! Vi var ju då inte världens snyggaste när vi kom innanför dörren igen, men det var la värt det med tanke på hur god mat vi handlade! - Skulle dock inte göra om det för fem öre, glad att jag överlevde. Haha!

Om en stund ska jag åka med bussen hemåt för ska till pappa å hämta upp min gitarr som jag lämnade där häromdan, sen drar jag troligtvis tillbaka till Hea som blir lämnad ensam igen och lirar lite på den. - Kanske får ihop nån låt? Om jag har inspirationen på min sida idag. Vi får se helt enkelt :) Sen köper jag självklart med mig lite godis! Men nu ska jag kliva ur pyjamasen och göra mig i ordning! Pusspåer!

@ Mikael & Hea's Place

Nu är jag hemma hos Mikael och Hea (och Emile, som är i Frankrike just nu) och tar det lugnt. Jag och Hea var ensamma först som jag nämnt innan och vi hade det jättemysigt. Åt god kycklingsallad som vi gjorde tillsammans med god dressing, sen chips med dip och massa cider. :) Vi såg på "The Wedding Planner" bland annat, älskar den filmen! Sen så blev det lite olika. Å sen kom Mikael hem å nu sitter jag här och chattar med Magnus och Bengan på msn och skriver ner mina tankar här.. Kommer nog inte lägga mig på ett tag till för är fortfarande sjukt pigg! Kommer troligtvis titta lite mer på teve, kanske käka nått gott om det finns nått för jag är jävligt sugen på nått! Hehe. Men jaja, nu ska jag fortsätta vidare med mitt. Ha det gott alla! Pusspåer!

Random.

Idag vaknade man kl 13:22. Vaknade verkligen inte förräns dess, helt sinnes! Men aja, om en timma eller så så tänkte jag dra till Hea och ha det lite mys. Hade tänkt träna idag, men eftersom jag vaknade så sent så hinner jag inte med det om jag ska vara med Hea idag. Too bad.. Det får bli imorgon helt enkelt! :) Nej, men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, sen bär det av till Johanneberg! Pusspåer!


Julaftonbilder

Här kommer lite bilder från min Julafton! :)


(Från högst upp till vänster till längst ner till höger: styvsyster Kaisa, pappa Jan, styvmamma Charlotte, styvmorföräldrar Viveka & Göran, presentkort på KICKS (en av mina julklappar) 400 kr och jag) Tyvärr så hade jag bara min mobil, utan blixt, att ta kort med så kvalitén är ju inte på topp men nu har jag åtminstone lite minnen från kvällen. Fick inga bilder på min andra styvsyster Sofia eller min storebror Tobbe och hans flickvän Mylyn. Bara så ni vet, hehe. Pusspåer! - Å god fortsättning!





God Jul Å Gott Nytt!

Yooooo! Julafton har varit helt awesome!!! Jag firade den med pappa, hans fru Charlotte, hennes barn Kaisa och Sofia, min storebror Tobias, hans flickvän och blivande sambo (min nya vän) MyLyn, Charlottes föräldrar Viveka och Göran. Så det var fullt hus här kan man luuuugnt säga. :) Massa god mat, man åt som vanligt waaaaay too much! Man säger till sig själv att "I år ska jag nog tagga ner lite på det" och så tänkte jag exakt för jag har ju precis blivit seriös med träningen - fast det gick ju självklart inte att hejda sig! Det finns ju så mycket smått att äta så det blir en stor fet jävla frossmåltid! Haha. Det finns helt enkelt inget annat för mig att göra än att träna hårdare. Jag ska börja imorgon! Ska sova här inatt och sen en natt till, därför ska vi hämta gitarren hemma hos mamma för i julklapp så fick jag en ny capo (baréklämma) och lite coola plektrum som det bara KLIAR i fingrarna att man vill prova på! Sen fick man gott med pengar, presentkort för att köpa fräsch parfym på KICKS, rougeborste, med mera. Och det enda jag hade önskat mig i juklapp (för endast det kändes som för mkt att begära) var pengar till skidresan till Idre som sker den andra-tredje januari. Jag bör nog hälsa på pappa lite oftare, insåg nu att jag saknar honom rätt mkt faktiskt.. Å märkte att han saknat mig med. Det var en skön känsla. Men jaja, dags att pysa! Bilder lägger jag in imorgon. GOD JUL Å GOTT NYTT PÅ ER ALLA!

Godnatt!

Nu stänger en osminkad och trötter Frida ner datorn, lägger undan dekorationskuddarna i fina högar på golvet från sängen, drar bort överkastet, kryper ner under täcket, lägger huvudet på tempurkudden och somnar in. :) När jag vaknar ska det packas och göras i ordning inför julfirande, övernattning och resa till Småland för att träffa en massa släktingar (däribland mina 10 kusiner från pappsens sida, hehe). Så godnatt på er alla som läser detta och sov så sött! Pusspåer!

Från mig, till er alla..

Sen 1 timma och 35 minuter tillbaka i tiden så blev det officiellt så kunde inte låta bli innan jag går och lägger mig att säga: GOOOOOOOOOOOOOD JUUUUUUUUUUUUUUUL!!! :) + Gratulera min storebror Tobbe och hans flickvän Mylyn som bestämt sig för att bli sambos! Wiieeehoooo. Så glad för deras skull men kommer samtidigt sakna att ha min storebror lunkandes hemma, spelandes på min gitarr, sjungandes å ja.. Bara finnas där helt enkelt. Det är sant vad Hustle sa: You don't know what you've got 'til you're missing it a lot. Tobbe har varit en sån stor del av min vardag genom att bara finnas där.. Jag kommer sakna det och jag kommer sakna honom. Du är speciell, storebror! I LOVE YOU!


(Från vänster: storebror Freddan, svärsyster Becca, styvbror John å styvpappa Bobby)

(Från vänster: mamma Camilla, styvsyster Emma, svärsyster Mylyn å storebror Tobbe)



Julmys.

Nu har man precis (i väldigt god tid) gjort sig i ordning för julmiddag med familj och vänner som rullar in om 3,5 timma. Inte helt hundra på om jag är överklädd eller inte men det får vi vänta och se. Har inte gjort mig helt å hållet i ordning men jag har ju som sagt gott om tid.. Så håret får vänta, hehe! Ska bli supergott med julbord, det blir mitt andra i år! Första julbordet åt man på ingen annan plats än Liseberg. Mysfaktor på den! :) Haha. För övrigt så sitter man och äter lite klementin medan man chattar med folk på msn. A special someone frågade precis om jag ville gå på Liseberg med honom. Synd att jag hade gäster just idag.. Jättegulligt av honom att tänka på mig i juletid å allt! Haha. Mer uppdateringar senare. Pusspåer!

GOD JUL!


Fuck you, Västtrafik!

Min buss kan inte bestämma sig om den är här om 10, 15 eller 20 minuter. Bläää. Detta är nackdelen med vinterväder kombinerat med Västtrafik. Tur för dem att jag är en godmodig person som är för snäll att ringa å klaga.. Haha! Om ni undrar var jag har varit så har jag precis tränat på Sportlife. Tufft, men värt det! Hållt igång 4 ggr i veckan under en månad nu. Duktig Frida! Ska äta lite mindre julskinka i år så att jag är i god bikiniform när sommaren kommer. Nu jävlar! ;) Aja, dags att dunsa. Pusspåer!

Uuuuuutrååååkaaaad!

Nu sitter jag på mitt rum, osminkad och äcklig. På dagens att-göra-lista står det enbart att jag ska träna, för övrigt så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Förmodligen blir det väl att ta det lugnt. Man kan ju inte ALLTID ha något att göra, ibland måste man ha lite tråkigt för då uppskattar man att ha kul så mycket mer! Eller nått.. Haha! Anyways, nu tänkte jag byta om till mina träningskläder, ta mitt pick å pack och dra till Sportlife. Pusspåer!


Nu är det jul igen!

ÄNTLIGEN så är det riktigt vinterväder när det närmar sig julafton! Det kommer bli en vit jul i år and I love it! När jag tittar ut genom fönstret så är hela marken beklädd med ett tjockt, åtminstone 3 centimeters, snötäcke! Wiiiiieeee. Jag kommer att fira jul hemma hos pappa i år, så det ska bli mysigt. :) Sugigt förövrigt att jag är totalt pank och därmed inte kan köpa juklappar till folk, men å andra sidan så är det inte tänkt att de ska köpa till mig heller så det jämnar ju ut sig, haha. Sen så blir det ju såklart fest på annat håll när nyår kommer omkring! Hihi. Å efter nyår så blir det skidresa till Idre i en vecka som gäller, tillsammans med en av mina bästisar Hea, hennes pojkvän och massa andra goa killar! Kan man begära mer? Tror inte det va! Kul att vara den enda singeltjejen bland en massa killar dock. Får se hur detta går, haha! De flesta känner jag ju så det kommer nog inte vara några större problem. I won't be a piece of meat, thank GOD! Hehe. Pusspåer!

RIP Brittany Murphy


Kom hem från Brännö för ca 2 timmar sen och sitter nu på mitt rum och segar. Igår natt efter jag hade skrivit mitt inlägg (via mobil) så läste jag på tv4.se att Brittany Murphy hade dött. Så himla sorligt! Man får liksom en klump i magen när man läser om sånt. Jag tyckte dessutom att hon var en fantastiskt skådespelerska, en av mina favoriter. Så vacker med så mycket att leva för! Hon var dessutom så otroligt ung, bara 32 år gammal. :( Man blir alltid lika chockad när sånt här händer, när det är folk som man tror kommer finnas omkring ett bra tag till och så plötsligt försvinner dem.. Usch. I hennes ära tänker jag därför se på två av hennes (enligt min anledning) bästa filmer, "8 miles" & "Just Married". RIP BRITTANY MURPHY.

Fortsättning.

Efter träningen så begav man sig hem där det var massa negativ stämning så begav mig därför till Hea. Därifrån bar det sen av till Richards place på Brännö för oss där vi chillade med min Magda, Richard och Isak. Å nu ligger jag och Hea i Richards föräldrars säng och ska somna in efter en hyffsat lyckad dag, bortsett från mindre katastrofer, hehe. Så jag antar att det inte finns något mer att skriva förutom GODNATT!

Träna!

Snart ska jag iväg med Hea och Mikael till Sportlife City och gymma en aning, för fjärde gången denna veckan. Buuurn those calories! Efter det blir det kanske att man träffar Richard och har det lite angenämt. Wiiieee. Pusspåer!

RSS 2.0