I Like!


Bild på mig och Magda från förrförra helgens event hos Hea, Mikael och Emile.
Dresscode: huvudbonad. Älskar dig min sötgurka!


Imorgon är det skola och jag har ångest. Godnatt. Sovsött. Ha det bäst. Pusspåer!

"Snurra flaskan"

Hej. Idag hade man en mysig kväll med Axel, Ville och mina systrar. Vi åt sushi, såg på lite filmer och körde några bisarra rundor av "snurra flaskan". Allt som allt så var det en lyckad kväll och vi blev hämtade av taxi kl 01:00 och kom precis hem för fem minuter sen.

Får se vad morgondagen har i förrådet för mig, men jag har planerat att sova ut riktigt ordenligt och sen plugga och kanske läsa en bra bok. En söndag är ju trots allt en söndag.

Men eftersom allt jag kan tänka på är min huvudkudde så har jag långsamt insett att det kanske är dags att läsa ett par kapitel och sen somna in. Därför tänker jag nu avrunda denna lilla uppdatering, tvätta av mig och borsta tänderna, ta på mig pyjamasen och sen.. Ja, ni vet vad som händer sen. Godnatt allihopa! Sovsött. Pusspåer!

Creepy.

Nu ska en trötter Frida krypa ner i sängen och somna in :)

Ville bara skriva lite kort om vad min dag har innehållit (efter skolan). Efter skolan så gick jag först och köpte ny foundation vilket gick alldeles utmärkt och efter det begav jag mig till Bergakungen för att hämta ut ett par biljetter för mig och Jen till filmen "Percy Jackson and the Lightning Thief" som vi senare gick och såg runt 21, möttes upp 19 för att ta en fika innan. Köpte med mig godis från 4-gott fast köpte dricka där. Filmen var nice. Den var i samma stuk som "Narnia" och "Jumper", typ en blandning. Fast inte ALLTHAT liksom. Säger inte att den var dålig, tvärtom var den jättebra - gillar såna typer av filmer, fast det var ingen sån där "legendarisk film" som man kan säga är den bästa man har nånsin sett, tyvärr. Men man fattar på slutet att det lär komma en uppföljare!

Sen så var det en mörk munter läskig man som inte talade svenska som stötte på mig på bussresan hem.. Usch. Han frågade var jag bodde och varför jag skulle hem då dagen fortfarande är ung och säger att han vill lära känna mig bättre å blablabla.. Blev så rädd att jag började ringa för full rulle, först till pappsen, sen till Charlotte och sist till min syster Sofia som turligen svarade precis när han tänkt gå av. Han gick lyckligtvis av två hållplatser innan mig och jag gav inte ut viktig information. Thank God! Det är sånt man inte vill ska hända när man är ensam på en fredag/lördag-kväll ute på stan. Bläää.. Glad att han var harmlös dock, men just i stunden så kan man ju inte veta.

Men jaja, nu är det dags för mig att sova som sagt för imorgon ska jag hem till Ville tillsammans med systerystrarna och Axel så det ska bli skoj. (Killkompisar från mitt sommarställe). Lägger upp ett par bilder från idag imorgon om jag orkar. Sovgott allesammans! Pusspåer!

Alla Behöver Sin Dagliga Sockerdos.


Mmm.. Kärleksmums.


Stort tack till min syster Sofia! :)

En systerbagare,
hon bor i staden,
hon bakar kakor mest hela dagen.
Hon bakar stora, hon bakar små,
hon bakar några som Frida få!


Skolaskolaskola, yesyesyes!

Hallå! Nu sitter man i sal 2 i Kitas Ekonomibyggnad och har historia B. Det är den minsta men samtidigt kallaste salen här. Fryser som ett ekollon!!

Efter skolan så tänkte jag dra och träna på gymmet i ungefär 1,5 timma och sen hämta upp mina omklackade stövletter på Mr Minute. Därefter bär det av hemåt för lite plugg och avkoppling. :)

Yesbox, det var allt. Ses på en stund! Pusspåer!

Ice Age

Usch vad jag hatar årets vinter i Sverige, det har säkert varit uppåt en 15 minus varje dag!!! Jag vill bara döööö. När vi skulle till gympan idag tog det oss säkert en timma, då det borde tagit max 20 minuter pga trafiken! Blääää. Därför kom vi 30 minuter för sent till idrotten och fick inte långt efter vi kommit åka hem igen, pga att det var våran andra och sista lektion för dagen.. Så otroligt onödigt. Gosh! På bilden ser ni min minst lika besvikna babe Helena Andersson. Istiden har kommit.. Haha!

Amanda Haggren



I'm So Happy
I'm So Glad
That I've Got You
I'd Like To Thank You
And Thank You Means Merci
Merci, My Little Way Of Saying Thanks
Merci For Beying You

Love you babe!

Iskallt!

Idag har man sprungit runt och velat på stan i hela fem timmar!! Sinnessjukt kallt var det.. Inte okej..

Jag slutade skolan runt 12 och drog mig sedan till Twist&Tango för att prova ett par jeans jag har haft min ögon på sen några dagar tillbaka och de var skitsnygga så jag la undan dem, ringde pappsen och bad honom sätta över pengarna (som han lovat). De kostade 700 kr, ett rimligt pris tycker jag.

Sen så var jag tvungen att vänta ett tag för pappa satt på möte till kvart över fyra så jag passade på att dra mig till min mamma för att hämta mina stövletter vars ena klack behövde omklackas (samt ny mascara mamma gav mig och lite smått&gott ur garderoben som jag behövde) och begav mig sedan bort mot Mr Minute vid Olivedalsgatan där jag lämnade dem för att bli upphämtade imorgon (tänkte fanimej inte åka tillbaka ditt en runda till för det var värsta omvägen samt säkert en 15 minusgrader kändes det som!!)

Efter det så drog jag mig sakta in mot stan igen och började fönstershoppa litegrann, spana in lite eventuella inköp att spendera mitt studiebidrag på (en del av mitt studiebidrag) när det kommer den 26e och jag hittade allt lite smått här och där. :)

Å nu har jag precis ätit supergod middag som styvmamma Charlotte lagat, färsk pasta med pesto och parmaskinka. Yum yum! Så nu tänkte jag ta mig en liten lässtund och försöka bli varm för jag har inte lyckats återfå värmen sen jag kom hem, vilket var klockan fem så att.. Hehe. Yesbox, så ni får ha det fint gott folk! Pusspåer!


Jeansen jag köpte från Twist&Tango, vad tycks?

Munsår.

Aaaaaj! Jag har munsår och det gör ont att skratta :(

För övrigt så är ju snöstormen sjukt nice! Man kan ju alltid hoppas på att skoldagen ställs in på måndag så får man en extra ledig dag! - Om man har tur that is, hehe.

Sen så kommer snart våra gäster, familjen Wedebrand och familjen Trygg, vänner från landet. Det ska bli trevligt. Allmän fett- och sockerchock.

Festen igår var mysig, inte supermycket drag men det gick ändå. Härligt folk fast drog trots detta hem en timma tidigare för jag visste att festen var över när det enda jag kunde tänka på var mitt huvud mot min kudde. Hehe. Sen så hade my pal Magnus med sig sin hundvalp Nemo - världens sötaste och definitivt festens höjdpunkt för ALLA!

Dags att dunsa. Pusspåer!


Hmm..

Jadu, idag har det inte hänt supermycket. Jag vaknade runt 11-tiden och läste ett par kapitel ur "Om jag kunde drömma" av Stephenie Meyer, som har blivit min nya morgonrutin för att kvickna till, strax därefter gjorde jag mig en smoothie bestående av frusna bär och naturell yoghurt - yummie! Under resten av dagen så var det i princip jag och min gitarr mot världen, suttit å spelat på den, sjungit och skapat musik hela dan. Eller tja, bortsett från den timmen jag tog av min frihet till att hjälpa familjen med storhandling på ICA inför helgen (får gäster på lördag, två familjer - shit!) men förutom det så var det musiken som gällde. Hade planerat att träna och kolla på ett par jeans jag uppmärksammat på Twist & Tango, men när snöstormen dök upp utanför mitt fönster så var det inte längre ett alternativ.

På morgondagens schema står följande:
  • 10:00 - Vakna
    - Äta frukost
    - Ta på mig träningskläder
    - Fixa till mig (utseendesmässigt)
  • 12:00 - Åka till Sportlife
    - Gymma i 1,5 timme
    - Flörta med supersnygg/söt personlig tränare, haha!
  • 14:00 - Göra mig iordning till festen som Hea sammanställt
    - Duscha
    - Välja outfit
    - Styvsyster Kaisa fixar mitt hår
    - Ta på mig hatten (dresscode)
    - Sminka mig
    - Måla mina naglar röda
  • 19:10 - Möta Jen på Kapellplatsen och åka till festen tillsammans
  • 19:30-01:30 - FESTA!!!
  • 02:00 - Godnatt :)


Det Händelserika Livet Av Frida Bengtsson

Ojojoj gott folk, idag har det hänt grejer! Först så var jag tvungen att vakna klockan 8 (under lovveckan) för att städerskan skulle komma hit och städa i några timmar, å sen slänga på mig nånting simpelt, sminka mig å dra iväg med Charlotte (styvmamma), Sofia och Kaisa (styvsystrar) på en promenad till Gothia där vi åt asgod frukostbuffé på "Heaven 23" som hade allt - you name it!

Sen efter det så promenerade vi från Gothia (eftersom Sofia inte hade något busskort) bort till Kungsportsplatsen för att gå på bio på Biopalatset och se "Farsan", som var jätterolig! Lite halvbra skådespelerier på gång i början i filmen tyckte jag personligen, men sen började det att sätta igång! Hihi. Så se den, definitivt!

Efter det så började vi promenera hemåt, jag bytte om till träningskläder och mötte sedan upp med en av mina vänner Jennifer vid domkyrkan (klockan var nu runt kvart över tre) och tränade i kanske 1,5 timme på Sportlife där bland annat världens sötaste personliga tränare talade till mig! Jag satt i en maskin och förklarade för Jen som stod framför mig hur man gjorde på den, också kom han förbi bakom mig och tittade på mig och sa "Ja, precis" och log jättestort OCH FLÖRTIGT. Jen sa att han såg intresserad ut och han är SKITSNYGG så iiiiiiiiiih! Hahaha. Å jag tränar där regelbundet men han brukar knappt ens titta på mig så det var skoj! - Kanske träningen börjat visa resultat?

Men jaja, det var det och nu tänker jag ta mig en dusch och sedan chilla lite på det! Här kommer lite bilder från dagens händelser. Pusspåer!


Charlotte på väg upp i hissen inne på Gothia, glad (till skillnad från höjdrädda jag)

Kaisa, också superglad (såklart)


Någonting & Ingenting

Enticipation
Beyond Salvation
Keeps On Revisiting Me
Like An Unwelcome Memory
I Keep Waiting For You But You Won't Appear
I Keep Hoping You'll Come But You'll Never Be There
With Splits And Pieces All Over The Floor
Again And Again I Recieve An Ancore
But Don't Worry, You Rest Asure
That I'm Still Here Wanting More

Sportlov/Sportlife!

nu är man duktig som vaknade klockan 9, läste tre kapitel ur "om jag kunde drömma" av stephanie meyer, den är SÅ otroligt bra! men det var filmen också, fast på ett annat sätt. sen efter det så satt och jag och plingade lite på gitarren i min pyjamas och bara myste! å nu sitter jag här och bloggar lite innan jag ska äta lite frukost.

idag tänkte jag åka till sportlife och träna 1,5 timme eller så och sen förmodligen bara ta det lugnt, om man inte träffar nån kompis. får se vad dagen har att erbjuda :) kommer högst troligtvis fortsätta att läsa min bok då jag, förutom pga träningen, inte är särskilt sugen på att gå ut då det snöar för fullt ös och flingorna är stora som knytnävar så NEJ TACK. haha!

men i varje fall, här kommer lite bilder från gårdagens fika med hea och magda. ha det bra, pusspåer!

Mys!

Idag sov man ut till tio i tolv, såååå skönt. Sen så fick man ett sms från Hea att möta henne och Magda på Cosmo kl halv tre, så då var det bara att hoppa in i duschen och göra sig iordning, kolla busstider och nu få i sig lite frukost innan man åker :) (brunch snarare) Så mysfaktor på den nu! Sen så är jag så glad för min Magda för hon har fått pojkvän! De är jättesöta tsmns och jag hoppas det håller.

För övrigt så var min alla hjärtans dag inte vad jag hade hoppats på men jag umgicks i varje fall med folk jag älskar, firade nämligen min morfar som fyllde 70 i Trollhättan. Allt var så fint och han blev så rörd, vilket är lite ovanlgit för honom att bli. Hihi. Sen så fick jag en alla hjärtans dag present av pappa och min styvmamma Charlotte, den första boken ur Stephenie Meyers twilight-serie. Ska bli kul att läsa den och se varför de som läst böckerna innan filmen tyckte att boken var bättre. Fast jag tror det beror mkt på vilken ordning man gör det, om man ser filmen först så tror jag det kvittar om boken har med en del scener som inte kom med i filmen för då har man redan den här fantasin uppbyggd i huvudet från filmen så man vet hur karaktärerna ser ut, men om man läste boken först så fick man nog en hel del höga förväntningar på filmen och blev kanske besviken över en scen eller två som utelämnades. Fast vi vet ju alla att en film kan ju inte vara hur lång som helst och det som jag läst hittills (lite mer än tre kapitel) så är det bara massa detaljer och det är inte vad som är viktigast och om det hade varit med i filmen så hade den blivit förmodligen den längsta i historien. Menmen, dags att pysa! Ha det fint. Pusspåer!

Bättre Sent Än Aldrig

great.. jag har ohejdbar hicka, är förkyld så att det gör ont och kicklas i näsan samtidigt, har feber och känns som att öronen har slått lock men samtidigt inte.. förvirrande och jobbigt det där. hoppas det går över snabbt. för övrigt så har jag lyckats besegra den stressigaste skolveckan hittills med stil så det känns väldigt bra :) å nu väntar ett välförtjänt sportlov och jag ska ta det lugnare än lugnast kan jag lova! jag tar saker å ting som det kommer. kanske blir nån fest här å där, men inget måste. nu ska jag byta om till pyjamasen min och förbereda mig för sängen så att jag kan sova mig frisk och orka med morgondagen! pusspåer och godnatt!

ps. sorry att jag inte skrivit på ett tag, inte haft tid eller ork - eller några fina bilder att lägga in. men det kommer! ds.

Hallå!


Om lite mindre än en halvtimme så ska man gå ut till busshållplatsen å åka till skolan.. Alltid uppskattat! För att visa min uppskattning så har jag valt att lägga upp en bild på ett väldigt inspirerande och tilltalande konstverk jag fann inritat i snön på en jättesöt liten bil. Å eftersom det var Magda, my baby, som fann den så får hon också vara med på bild. Haha!

Jaja, nu ska jag fortsätta göra iordning mig så jag inte blir sen. Pusspåer!

Så är det.

Åh, vad jag behöver kläääääder! Å massa andra saker.. Jag behöver ny mascara för min gamla är torr, jag behöver nytt sminkborttagningsmedel för det är helt slut, ny bodylotion för min supertorra hy, jag behöver nya jeans för alla jag har är utslitna å har hål i skrevet, å behöver nya skor för jag har bara ett par "vardagsskor" som jag faktiskt kan använda. Resten av mina skor är antingen festskor, flipflops eller ett par jättefula ballerina som jag ångrar att jag köpt! Usch å blääää.. Hej kom å hjälp mig! Detta kommer alltså ta ett tag att fixa då jag är luspank.. Så måste vänta minst en månad på nästa inkomst.. It sucks.. Fast på den ljusa sidan så har vi ju det faktum att jag inte längre är skyldig någon pengar så wiiiieeee på det! :) Haha.

Idag så följde jag med Eleonor hem efter skolan, av ren impuls å vi låg hemma hos henne å myste i tevesoffan till runt åtta då det var dags för mig att börja kolla busstider. Så en liten shout-out till Ellie om du ser detta, tacktack å tusen tack! Du är bäst <3

Sen så ville jag även tillägga att filmkvällen hos Eleonor var sjukt mysig å alla hade det skoj. Vi såg på "Casanova" (en klassiker bland romantiska komedier!!) å åt på tok för mycket av det goda - men whattaheck! Det var så länge sedan senast så jag anser att jag förtjänat det - så mkt som jag har tränat på senaste tiden! Minst 4 ggr i veckan liksom! Anyway, nu är det dags att pysa å ser därför till att avrunda med filmkväll-bilderna från i lördags! Titta å njut! Pusspåer å godnatt!