Hej Bloggen!

Precis kommit ur duschen och tänkte snart se på en av de mest gripande filmerna of all time "Precious" å så äta.

Ikväll ska jag på filmkväll hos Ellie med massa andra tjejkompisar vid namn Magda, Jenni, Hea och Amanda. Ska bli supermys! Jag har lovat att ta med mig några filmer men vet inte riktigt vilka ännu men det kommer jag nog på snart.. Lär bli lite romantiska komedier och sån shit.. Alltid uppskattat! Hehe. Så under dagen ska jag bara slappa och långsamt men säkert göra mig redo för att rulla mig mot majorna :) Så pusspåerallasomläserdetta!

Good Night Moon, Good Night Stars..

Nu ska jag soooooova! Godnatt allihopa och sov så sött! :)

Imorgon ska jag förbereda och ta med mig en god fruktsallad till skolan som kanske gör att mina överlevnadschanser ökar. Hehe.. Å sen blir det självklart träning! För tredje gången denna veckan - going on fyra! Sen så blir det gooo filmkväll med mina flickor Ellie, Magda, Helena, Amanda, Jennifer å kanske nån mer. Jippie!

Avslutar denna uppdatering med en sådan där angenäm "god-natt-dröm-sött"-bild på mig!

Pusspåer!


Haiti.

Har spenderat större delen av kvällen att titta på hur de försöker hjälpa alla människorna i Haiti och jag grät ju säkert ett x antal gånger. Det är så hemskt.. Man vill verkligen hjälpa till och just därför har jag donerat 50 kr till Radiohjälpens insamling för Haiti och det kanske inte är så mycket men det är vad jag har och jag säger som jag hörde Stevie Wonder säga på teven idag angående donationerna till Haiti: "A whole lot of littles make a whole lotta lots!" Så bidra du med: smsa 50, 100 eller 200 till 72999 och hjälp till! Hur kan man egentligen låta bli?

Pusspåer & tack på förhand å folket i Haitis vägnar!

Duktigt, Frida!

Idag har man hunnit med mycket. Först skola, sen iväg till Stadsbibblan och fixa en självbiografi om någon "historisk" person till historian imorgon (vilket blev Martin Luther King för min del), å sen bar det av till Sportlife där jag slutade upp med att träna i 1,5 timma!! Å efter detta begav man sig hem, in i duschen och sen till middagsbordet där man åt nått nyttigt grönsaksmos med lite goa biffar till! Waaaay. Så nu sitter man här helt slut och vet garanterat att man kommer ha träningsvärk imorgon. Fast det är en good kind of pain ofcourse :) Haha, men jaja, nu är det dags för mig att plugga 26 tal i matteboken å så.. Pusspåer!

Uppupp å iväääääg - till träningen! :)

Hej! Sorry för dålig uppdatering! Det är väl mest för att jag inte haft något vettigt att skriva om (plus att Magnus kamera tycks vara försvunnen vilket är alldeles underbart för då är det bara mina sugiga mobilbilder som kan dokumentera och bevisa att vi faktiskt var i Idre Fjäll i en vecka) Haha! De är inte särskilt bra bilder men tänker lägga upp dem ändå. I nästa inlägg that is för nu ska jag iväg till Lindholmens Sportlife och träna med min svärsyster Becca och min mamma! Jag och Becca kör gymmet först medan mamma kör ett spinningpass men sen blir det S-core gemensamt. WISH ME LUCK! Pusspåer!

HELP ME!!!

Dööööör av uttråkning vilken sekund som helst! Å jag vet inte vad jag ska göra åt saken heller. It sucks. Jag har seriöst rotat igenom kylskåpet, gjort allt som man kan göra som jag uppskattar på datorn, sett på alla program på teve, pratat med mamma, spelat gitarr, sjungit.. Och inget tycks vara underhållande just nu.. Jag har dock börjat ana vad det är jag behöver.. Å det är någonting som jag inte kan få genom att knäppa med fingrarna tyvärr.. Jag vill bli kär och stanna där! Haha. Hoppas det sker snart..

För övrigt så har det varit en kort och bra skoldag, inget särskilt hände och jag behövde inte anstränga hjärnmusklerna utöver det naturliga! Just the way I like it! Sen efter skolan träffade jag min BFF Carro och vi hade det jättemysigt på en sushirestaurang vid prinsgatan. Vi pratade om allt mellan himmel å jord, skrattade och tog igen för förlorad tid! Har inte träffat kvinnan sen innan lovet så det var asnice. Ska även ses igen nu i helgen! CAN'T WAIT!

Det var la allt jag hade att ge er från mina tankar. Pusspåer!

Skola..


Nu sitter man och segar i datasal med klassen.. Har internationella relationer. Yippie!! Not. Sjukt skönt att man slutar snart dock. Då är det raka vägen hem som gäller!

Jag har tyvärr inte fått bilder från Idre-resan skickade till mig ännu. Det är Magnus, den jäveln, som har dem. Menmen, ha tålamod.. Om en vecka - MAX - lär jag ha dem och då ska ni få se hur sjukt kul vi haft det. :)

Dags att dra! Pusspåer!

Ps.
Bilden är från bilresan till Idre - mer kommer sen såklart! Ds.

I'm Back!

Hej! Åh, vad jag har saknat att skriva i denna blogg!!! Dock inte tillräckligt mycket för att påstå att jag skulle stannat hemma en vecka och bloggat istället för att åka till Idre och åka skidor och ha en massa skoj! Men till ett lagom mått har jag allt saknat den, nog mycket för att få skrivsug i fingrarna! Det har hänt så mycket dessa 7 dagar av skidsemester, nästan för mycket att berätta om. Så får la ta några exempel. Första åkdagen var bäst! Knappt några köer, backarna var underbara, det var alldeles lagom kallt och festen i stugan efteråt var asskoj! De andra dagarna hade det lite svårt med att leva upp till första dan, just för att sittliftarna var avstängda i princip hela veckan, det blev några grader kallare (upp till minus 30 nästan!!) och jag och Hea kom inte in på sena after skin, bara den på dan mellan tre och fem.. Bläää på att man inte är 18 än. Men i år så gäller det! 2010 är året då det är 92:ornas tur att bli myndiga! Yippie!!! Kan knappt bärga mig :) Men jaja, orkar inte gå in på detalj om allt som har hänt - men kan tillägga att jag träffade en charmig skåning och ja.. Vi hade det la trevligt (inte SÅ trevligt vill jag bara påpeka! Haha). Nu så är det dags för mig att sluta skriva för det är första skoldan imorgon.. Usch. Å har mkt jag vill hinna göra innan det är dags att sluta ögonlocken. Så godnatt allihopa! Bilder från Idre-resan kommer vid nästa (eller nästnästa inlägg). Ha det fint! Pusspåer!

Idre, here we come!

Nu sitter jag, Hea, Mikael och Magnus i bilen på väg till Idre fjäll där vi ska vara i en hel vecka och komma hem dagen innan jag och Hea börjar skolan. Lär bli awesome! Vi är såklart inte de enda som ska dit tillsammans, även Jonas och hans familj ska med. Så vi blir två vuxna och åtta ungdomar. Jippie!!! Hehe. Nu har vi bilat i 5 timmar vilket innebär att det är ungefär en och en halv timme kvar. Det ska tydligen vara 20 minus under vår vecka där! Brrr.. Tur att man har underställ, t-shirt, tunn fliströja, flisväst, jacka, mössa, handskar, flisbyxor, termobyxor, strumpor och extra tjocka långa strumpor till det. Så jag tror jag överlever. Haha! :) Menmen, mer uppdateringar senare. Pusspåer!

Hals..

Nu är det så att jag är på god väg att bli sjukt sjuk i halsen min och därmed jävligt hes. Det suger. Speciellt nu när jag ska iväg och flåsa i backarna uppe i fjällen.. Men men, det är inte något att lipa över! Får se det från den ljusa sidan helt enkelt! Jag låter jävligt sexig!!! Hahaha. Not..

För övrigt vill jag bara säga att jag, nu mer än nånsin, önskar att jag var kär! Jag saknar verkligen den där nykära känslan, att man inte tänker på någon annan än just denna special someone. Å samtidigt så saknar man att vara så där bekvämt kär och trygg. Veta att nån finns där hela tiden som älskar en så som man älskar den. Så långt kort: jag saknar både nykära och bekvämligt kära känslan. Vill vara i ett förhållande! Jag är redo nu..

OBS!!!
Säger inte att nästa kille jag träffar kommer ha pressen på sig att bli min pojkvän. Jag kommer givetvis kunna bara ha en flört men vore underbart om det helt naturligt ledde till ett förhållande för att killen man träffade är SÅ rätt.

Jaja, nog med pinsamheter. Hihi. Pusspåer!

2010!!!

GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅR allihopa! Fan vad gött med ett nytt år. Ett nytt år = en ny start. Och vilket bättre sätt än att dra iväg på en skidresa i en vecka med massa kompisar och ha det awesome? Haha. Nyår var - bortsett från lite drama - extremt lyckat! Träffade väldigt mycket härligt folk, åt god mat, drack och firade iväg den ena raketen efter den andra tills alla var trötta och däckade runt ett, halv två slaget. Kände mig otroligt snygg för övrigt också! Haha. Plus att man skaffat nya vänner vilket också är ett perfekt sätt att starta ett nytt år - med nya bekantskapskretsar. :) Men aja. Här kommer de absolut enda bilderna som togs överhuvudtaget igår - av någon. Innan allt började, hahaha. Titta å njuuuut! 2010 kommer att rocka våra sockar! Pusspåer!

(från vänster: Magda, min outfit och jag)

RSS 2.0